Gravidmassage

gravidmassage

Massage

På kliniken erbjuds massage för gravida och nyblivna mammor. Massagen riktar sig till de kroppsdelar som främst är utsatta under graviditet samt första tiden som nybliven mamma och fokus ligger kring avslappning och ökad blodcirkulation. Massagen erbjuds för dig som är gravid från vecka 1-42 samt för dig som är nybliven mamma upp till ett år efter förlossning. Behandlingen utförs av vår barnmorska som är vidareutbildad i just detta.

Gravid/Mamma massage 60 min

Här väntar en härlig timme med en skön och välgörande massage. Du kan välja att antingen erhålla en helkroppsmassage (rygg, nacke, bak- & framsida ben) eller om du hellre vill anpassa massagen annorlunda efter dina behov och önskemål.

Pris: 695 kr

Gravid/Mamma massage 30 min

En halvtimme fylld med skön och avkopplande massage för dig som är gravid eller nybliven mamma. Här kan du välja att fokusera på den kroppsdel där du önskar få extra omvårdnad. Till exempel rygg och nacke alternativt säte och ben baksida/framsida.

Pris: 395 kr

Gravid/Mamma massage 90 min

Vi har såklart även den lyxigare varianten där du under 90 minuter får njuta av en längre helkroppsmassage, men där även händer och ansikte adderas.

Pris: 895 kr