Profylaxkurs Helsingborg

Profylaxkurs Helsingborg

Profylaxkurs

Att föda barn och bli förälder är för många livets största händelse. När vi står inför en stor uppgift eller händelse förbereder vi oss vanligen för att skapa trygghet. Samt att ge oss själva de bästa förutsättningarna till att uppnå en positiv upplevelse. Genom att gå en Profylaxkurs har ni som blivande föräldrar möjlighet att erhålla de mest effektiva verktygen. Allt för att skapa trygghet och få en positiv känsla inför den dag ni ska möta ert barn.

Fullspäckade profylaxkurser inför er förlossning

Under våra profylaxkurser får ni tillsammans med andra blivande föräldrar träffa vår barnmorska Jenny, med kunskap och erfarenhet inom såväl förlossnings- som mödrahälsovård.

Profylaxkurs deluxe

Denna kurs är fördelad på en heldag och innehåller ”extra allt”. Tillsammans med andra par kommer ni tilldelas teoretisk information gällande förlossningens olika faser samt tips och trix om hur ni tillsammans kan arbeta er igenom dessa. Kursen innefattar givetvis även praktiska övningar såsom andning, avslappning, förlossningspositioner samt massagemetoder för att främja avslappning och minska smärtupplevelse. Mentala strategier är ytterligare en av profylaxens hörnstenar som kommer bearbetas under kursen. Ni tillhandahålls även skriftlig information så att ni på egen hand kan fortsätta att träna hemma i lugn och ro inför kommande förlossning.

Pris: 2195kr – Gravida / Par

Profylaxkurs repetition

En komprimerad kurs, fördelat på en halvdag, för er som tidigare fött barn. Vid deltagande på denna kurs så utgår vi från att ni redan har en viss förförståelse kring förlossningens olika faser och process. Här lägger vi nämligen allt fokus på de praktiska verktygen såsom andning, avslappning, förlossningspositioner och massagetekniker. Vi går även igenom mentala strategier och ni kommer ha möjlighet att utbyta erfarenheter med andra i gruppen vilket i många fall kan vara oerhört värdeskapande.

Önskar man en bredare förförståelse kring vad som sker i kroppen under en förlossningen, vilka hormoner som styr och på vilket sätt ni kan hjälpa er själva under processen så anmäler ni er istället till vår Profylaxkurs deluxe som delger hela paketet (se ovan). 

Pris: 1595kr – Gravida / Par

När ska ni gå?

Ni kan välja att gå våra Profylaxkurser när som helst under graviditeten, men mest optimalt är att deltaga någon gång mellan vecka 28-34 för då har ni chansen att träna på de verktyg ni har fått ta del av och börjar tänka mer kring födandet. 

Välj att bli ”Det Bästa Teamet” och boka er plats redan idag. Har ni har funderingar så tveka inte att höra av er!